Vioolles aan Huis

Vanaf september 2022 is het ook mogelijk om vioolles aan huis in Utrecht te volgen. Heel eenvoudig om te boeken: neem contact op voor de eerste les, en de docent komt bij je aan huis! Handig voor met de kinderen, zo hoef je niet de deur uit. Zo krijg je het Vioolhuis bij je thuis!

Voor vioolles aan huis in Utrecht geldt een speciaal tarief van €62,00 per uur, met een minimumlestijd van 30 minuten. Voorrijkosten zijn inbegrepen voor lessen in Utrecht, ten oosten van het Amsterdam-Rijnkanaal.

Over de docent:

Bart Folkers is gediplomeerde viool- en altviolist, en heeft veel ervaring met vioollessen aan huis bij Vivaldi Music Lessons in Delft. Daarnaast geeft Bart les bij Muziekschool Zuidoost en Het Leerorkest in Amsterdam, waar hij veel werkt met kinderen van groep 5 t/m groep 8.

Op het podium muziek uitvoeren vindt Bart geweldig: daarom is hij vaak in de Nederlandse en Belgische concertzalen te vinden. Met onder andere Sinfonia Rotterdam, Noordpool Orkest, De Nationale Opera, Holland Opera, Kamerata Zuid en Metropole Orkest. Om die reden zullen soms lessen wat flexibeler worden gepland.