Vioolles

Vioolhuis

In 2018 werd Het Vioolhuis opgericht als lespraktijk in het centrum van Utrecht. Docente Saskia Frijns geeft hier vioolles aan leerlingen van jong tot oud, en de lessen zijn aangepast op de persoonlijke behoefte en het niveau van de leerling. Over het algemeen worden de lessen één op één gegeven, maar er zijn in overleg ook mogelijkheden om samen met iemand anders les te hebben.

Sinds kort is het ook mogelijk om online vioolles te krijgen. 

Wil je eens een gratis proefles proberen? Klik dan hier!

Samenspel 

Een onderdeel dat centraal staat in de vioollessen is samenspel: dit is iets dat al in de allereerste les aan bod komt. En je zult zien, zelfs als je nog nooit een instrument hebt bespeeld kun je op je eerste les al samenspelen! 

Vioolles op maat

De vioolles is wordt altijd gevormd naar de behoeften en wensen van de leerling. Wat vind jij leuk om te spelen? Wat wil je graag leren? Heb je een doel waar je naartoe wilt werken, of wil je gewoon lekker samen muziek maken? Het kan allemaal!

Flexibele planning

Bij Het Vioolhuis zit je niet vast aan een aantal lessen of een vast rooster: je kunt, in overleg, lessen nemen zo vaak jij dat wilt en wanneer je wilt.

Bijspijkeren

Heb je vroeger viool gespeeld en wil je het weer oppakken? Of speel je al in je vrije tijd, en vind je het fijn om weer even een aantal lessen te nemen? Ook dit is mogelijk: lessen worden op afspraak ingepland en afgestemd op jouw persoonlijke wensen. 

Neem je vioolles bij Het Vioolhuis, dan ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. 

Illustratie: Fiep Westendorp, Muzikantjes